Ontruimingsplattegronden / vluchtwegplattegronden tekenen

Ontruimingsplattegronden / vluchtwegplattegronden zijn bedoeld om gebruikers van een gebouw te informeren hoe ze het gebouw in geval van nood moeten verlaten. 

Ontruimingsplattegronden laten maken (tekenbureau ontruimingsplattegronden)

Branddetectieservice kan voor u zeer overzichtelijke ontruimingsplattegronden maken. In één oogopslag ziet u wat de vluchtroute is vanuit uw positie. De vluchtplattegronden kunnen worden opgesteld volgens de norm NEN 1414-1 maar worden ook afgestemd op uw wensen. 

De vluchtplattegronden kunnen in pdf, op papier of in een lijst worden geleverd. Indien gewenst kunnen de bronbestanden ook in Excel worden geleverd zodat u later zelf wijzigingen kunt maken.
Bij een klein gebouw is het minder tekenwerk dan bij een groot gebouw. Ook bij meerdere ongeveer dezelfde verdiepingen is het tekenen minder werk dan bij verschillende indelingen. Neem contact op als u geheel vrijblijvend een prijsopgave wilt. Zo betaalt u niet teveel.

Zoekt u een tekenbureau om ontruimingsplattegronden te laten maken of heeft u vragen, neem dan geheel vrijblijvend contact op.